2014. május 3., szombat

~ Szülinap

Na szóval... Először is sziasztok, hogy ne legyek udvariatlan. Aztán csapjunk bele...
Nem tudom, hogy mennyien tudják, de ma (2014.05.04) van egy igazán csodálatos ember és zenész 42. szülinapja. Nekem enyhén szólva kedvencem a banda amiben játszik, és az egyik kedvenc basszusgitárosom.
Boldog szülinapot Mike Dirnt! ♥
Arra gondoltam, hogy írok róla egy kevés önéletrajzot, most így az ágyban, a telefonomon pötyögve, fejből.
Na akkor...
1972.május 4.-én született egy kissrác a kaliforniai Berkeley-ben. Ez a kissrác a Michael Ryan Prichard nevet kapta, és szívbillentyű megnagyobbodást. Az utóbbi anyja miatt volt, aki nem szokott le a drogról terhessége ideje alatt, addig amíg ezt a kis csodát a világra hozta. A drogfüggősége miatt a hathetes korában adoptálták. Amikor 7 éves volt, a nevelőszülei elváltak, majd a mostohaanyja egy ismeretlen fazonnal állított be, akit Mike... nem kedvelt.
10 éves volt, mikor a suli menzáján találkozott Billie Joe-val, és felfedezték, hogy mennyi közös van bennük. Már akkor szoros barátság alakult ki a két kissrác között. Egyébként Mike erről azt nyilatkozta, hogy megijedt, mikor az alacsony srác megindult felé.
Billie segítségével tanult meg gitározni, és a hangszere miatt kapta a "Dirnt" nevet. Pontosabban, amikor nem volt nála gitár, Mike akkor léggitározott és olyan hangokat adott ki hozzá, hogy "dirnt, dirnt, dirnt".
Tizenöt évesen költözött el otthonról, először egy teherautóba, majd Billie Joe-nál bérelt egy szobát. Dolgozni is elkezdett, majd az miatt, hogy fent tudja tartani magát a suliban is egyre rosszabb jegyei lettek. Időközben megalakult a Green Day -akkor még Sweet Children- néven ismert banda, ahol eleinte Al Sobrante, egy nagyon jó barátjuk volt a dobos.
Mike-nak sikerült leérettségiznie, így a bandából egyedül neki van érettségie. Bár ez Trére nézve nem olyan meglepő... (De amúgy Tré sem hülye, csak nem érdekli.)
'96-ban házasságot kötött akkori barátnőjével, Anastacia-val. 1997-ben született első gyereke Estella-Desiree.
Első feleségétől hamar elvált, majd (nem tudom mikor) összeházasodott Brittney Cade-del, akitől 2 gyereke van, Brixton Michael, és Ryan Ruby Mea. A pici Brix-t eléggé titokban tartották. Ők még mindig boldog házasságban élnek.
Mielőtt az anyja meghalt, Mike-nak még sikerült találkoznia vele, és ahogy ő mondta, "Jó volt megosztozni vele egy cigin." Az anyja ugye mint előbb leírtam már meghalt. Meghalt az, aki ennek a csodás embernek és zenésznek és férjnek és apának az anyja volt.
+Van egy kávézója a Rudy's Can't Fail Cafe ; A Longview basszusrészét LSD hatása alatt írta meg. 
És ezen kívül, nem tudom, hogy ki tudja, esetleg ki olyan nagy GD fan, hovy még a pihenőjük során is csomó mindent tud róluk, de mindegy.
Billie Joe Armstrong és Adrienne Armstrong ma ünneplik a 20. évfordulójukat. Én személy szerint imádom Adrienne-t is, ugyan úgy, ahogy Brittney-t és Tré mennyasszonyát, Sara-t.
20 csodás éve vannak együtt, és két csodás gyereket hoztak össze. Joey Marciano-t (1995. február 28.) és Jakob Danger-t (1998. szeptember 12.).
Igazán gratulálok nekik, innen is, úgy, ahogy Instagram-on is...
Mindegy. Megújították a házassági fogadalmukat, és ha jól tudom, Duff is ott volt!!! Legalábbis a felesége rakott fel Instára egy olyan képet, amin BJ és Adie van...De akkor DUFF IS OTT VOLT!
Még egyszer boldog 42. szülinapot Mike! és Boldog 20. évfordulót Billie és 80! ♥
(Annyi ideje házasok, amennyi a Dookie is!)
Ha végig olvastátok annak örülök, de ha nem akkor sorry a sok pofázásért...írásban. Á, hagyjuk, sziasztok! (Az utolsó képet muszáj volt beraknom...







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése